Wij zoeken jou!

Werken bij het Wapen van Valburg

Wij zijn op zoek naar gezellige mensen die ons team komen versterken in de bediening, keuken of afwas. 

Zelfstandig Werkend Kok

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok om ons team te versterken! Heb jij altijd al willen werken met een KOPA houtskooloven, kun jij jouw creatieve inspiratie kwijt aan de koude kant en/of is het jouw passie om de gerechten zo perfect mogelijk mee te geven? 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Mail naar info@hetwapenvanvalburg.nl of vul onderstaand formulier in. 

Keukenmedewerker

Wij zijn op zoek naar een keukenmedewerker om ons team te versterken! Kun jij jouw creatieve inspiratie kwijt aan de koude kant en/of is het jouw passie om de gerechten zo perfect mogelijk mee te geven? Of heb je nog niet zoveel ervaring maar houd je van hard werken en wil je graag leren?

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in!

Medewerker bediening

Als medewerker bediening ben jij het gezicht van Het Wapen van Valburg. Met een lach op je gezicht zorg jij ervoor dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Wij hebben mogelijkheden van 0 tot 20 uur per week.

Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem! Bij ons kan je alles leren en wij hebben verschillende doorgroeimogelijkheden! 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in!

Medewerker feesten & partijen

Als medewerker bediening ben jij het gezicht van Het Wapen van Valburg. Met een lach op je gezicht zorg jij ervoor dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Lijkt het je leuk om ons team zo nu en dan te komen versterken op momenten dat het jou uitkomt? Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem! Bij ons kan je alles leren en wij hebben verschillende doorgroeimogelijkheden! 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in!

Medewerker afwas

Wij zijn voor in de weekenden nog op zoek naar toppers voor in onze spoelkeuken. Iedereen moet ergens beginnen en wij hebben verschillende doorgroeimogelijkheden!

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in!

Sollicitatieformulier

  Velden met een * zijn verplicht.

  Het Wapen van Valburg

  Een bezoek aan het Wapen van Valburg staat garant voor heerlijk bourgondische dineren. Daarnaast hebben wij ook zalen die aangepast kunnen worden voor ieder gebruikelijk arrangement.

  Openingstijden

  Donderdag t/m Zondag

  vanaf 17:00 uur.

  De keuken sluit om 22:00 uur.

  Nagerechten kunt u nog

  tot 22:30 uur bestellen. 

  Contact

  info@hetwapenvanvalburg.nl

  0488 – 745 081

   

  Tielsestraat 69

  6675 AC Valburg

   

  Het Wapen van Valburg © All Rights Reserved 2021