Wij zoeken jou!

Werken bij het Wapen van Valburg

Wij zijn op zoek naar gezellige mensen die ons team komen versterken in de bediening of de keuken. 

Zelfstandig Werkend Kok

Fulltime of parttime (uren in overleg)

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok om ons team te versterken! Heb jij altijd al willen werken met een KOPA houtskooloven, kun jij jouw creatieve inspiratie kwijt aan de koude kant en/of is het jouw passie om de gerechten zo perfect mogelijk mee te geven? 

Keukenmedewerker

Fulltime of parttime (uren in overleg)

Wij zijn op zoek naar een keukenmedewerker om ons team te versterken! Kun jij jouw creatieve inspiratie kwijt aan de koude kant en/of is het jouw passie om de gerechten zo perfect mogelijk mee te geven? Of heb je nog niet zoveel ervaring maar houd je van hard werken en wil je graag leren? 

Gastheer / Gastvrouw

Parttime (5-20 uur)

Als gastheer/gastvrouw ben jij het gezicht van Het Wapen van Valburg. Met een lach op je gezicht zorg jij ervoor dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Onder de werkzaamheden vallen o.a. het opnemen van bestellingen, het bereiden van dranken en uitserveren van de dranken en gerechten.

Floormanager

Parttime (10 – 20 uur)

Als eerste medewerker bediening ben jij een aanspreekpunt voor zowel de gasten als je collega’s. Je vindt het leuk om het onze gasten naar hun zin te maken, houdt van een gezellig praatje maar weet ook wanneer het tempo opgevoerd moet worden. Je stuurt de overige medewerkers aan en vindt het leuk om deze te motiveren. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en gaat ook in gesprek met gasten voor feesten & partijen.

Allround medewerker MFC Valburg

Parttime (8 – 16 uur)

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker die weet van aanpakken, flexibel is en het leuk vindt onderdeel te zijn van het hart van Valburg.

Je taken zullen uiteenlopend zijn van het openen of sluiten van het pand, het schoonmaken en houden van de ruimtes, het verzorgen van koffie tijdens vergaderingen en het gezellig achter de bar staan en kletsen met onze gasten.

Sollicitatieformulier

  Velden met een * zijn verplicht.

  Het Wapen van Valburg

  Onbeperkt bourgondisch dineren, lunchen, drinken, borrelen, vergaderen, genieten, vieren en mooie herinneringen maken? 

  Met onze smaakvolle gerechten, lekkere drankjes, gezellige sfeer, diverse ruimtes en gastvrije bediening wordt ieder bezoek een feestje.

  Openingstijden

  Donderdag t/m Zondag

  vanaf 17:00 uur.

  De keuken sluit om 22:00 uur.

  Nagerechten kunt u nog

  tot 22:30 uur bestellen. 

  Contact

  info@hetwapenvanvalburg.nl

  0488 – 745 081

   

  Tielsestraat 69

  6675 AC Valburg

   

  Het Wapen van Valburg © All Rights Reserved 2024