Arrangementen

Bij Het Wapen van Valburg kun je met famillie en vrienden terecht voor het vieren van jouw verjaardag, jubileum, familiefeest, personeelsfeest en nog veel meer. We kunnen de zaal aanpassen aan het aantal gasten van 25 tot 300 personen. Hierdoor wordt er altijd een gezellige sfeervolle ambiance gecreëerd. 

Wie bieden diverse feestmiddagen en avonden aan met of zonder warm en koud buffet vanaf 25 personen. Een receptie is ook mogelijk vanaf 25 personen. Wil je liever onbeperkt dineren met een grote groep? Dit kan tot 60 personen. Ook deze aanvraag kun je doen via onderstaande button.

Bekijk de prijzen hier of stel via de button jouw evenement samen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst een afspraak maken op locatie om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 0488-745081 van donderdag t/m zondag vanaf 15:00 uur.

Het Wapen van Valburg

Onbeperkt bourgondisch dineren, drinken, borrelen, vergaderen, genieten, vieren en mooie herinneringen maken? 

Met onze smaakvolle gerechten, lekkere drankjes, gezellige sfeer, diverse ruimtes en gastvrije bediening wordt ieder bezoek een feestje.

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag

Vanaf 17:00 uur

Contact

info@hetwapenvanvalburg.nl

0488 – 745 081

 

Tielsestraat 69

6675 AC Valburg

 

Het Wapen van Valburg © All Rights Reserved 2024