Ons team

Met ons gemotiveerde en enthousiaste team maken we van iedere bestelling een feestje. Alle gerechten worden met veel aandacht gemaakt door onze koks en met veel liefde aan jouw tafel uitserveert. Klinkt nogal cheesy vind je niet? We maken het nog mooier. Ons leuke team stelt zich graag aan je voor!

Even voorstellen

Anneke

eigenaar

Ze is altijd op meerdere plekken tegelijk te vinden. Al kunnen we Anneke wel langer bij Het Wapen van Valburg houden met een lekkere stamppot, onze kipburger, bamibal of schnitzel. Als ze niet bij ons is, is ze te vinden bij Pannenkoekenboerderij aan de Linge in Hemmen, waar zij ook eigenaar van is. Gelukkig heeft ze naast het runnen van twee restaurants ook nog tijd voor haar 3 kinderen. Ze heeft erg veel passie voor haar bedrijven en vooral de variatie binnen het vak vind ze heerlijk. Ze is trots op haar werknemers en op wat we met elkaar allemaal bereiken.

Toon

eigenaar

Hij gaat altijd uit van beleving, zit vol met ideeën en stort zich er vervolgens vol overgave in om die dan uit te voeren. Het Wapen van Valburg is niet zijn enige bedrijf, Toon heeft meerdere bedrijven. Hij is ook de bedenker van het ´Geweldig´ concept waar Geweldig Bier onder valt. Toon zit niet graag stil en hij steekt zijn passie voor onderneming dan ook graag ik nieuwe concepten. Nu zijn er ook nog meerdere concepten in ontwikkeling. Naast zijn bedrijven wordt Toon ook heel erg blij van zijn kleinkinderen.

Roy

bedrijfsleider

Onze Roy heeft het zonnige Aruba verlaten om de zon van het Wapen van Valburg te worden.  Roy is een echte alleskunner en echt onmisbaar bij het Wapen geworden. Hij is namelijk master in de keuken, een topper in de bediening en de aller leukste gastheer. In de keuken maakt Roy de mooiste gerechten en in het restaurant komt hij met een lach op zijn gezicht aan tafel. Roy staat altijd open voor tips en vernieuwingen, hij bedenkt dan ook vaak samen met Anneke de nieuwste concepten en verbeteringen.

Raoul

smaakmaker

Zelf eet hij het liefst een frikandel speciaal, maar bij het Wapen van Valburg maakt Raoul met liefde jouw favoriete gerecht. Van sausjes is Raoul niet vies, hij is dan ook een echte smaakmaker. Naast zijn werk bij het Wapen is hij ook nog eens net vader geworden. Gelukkig merken wij hier niks van zijn slapeloze nachten, hij is nog altijd even gezellig. Hij zou zo de bediening in kunnen als het om zijn lach zou gaan, want die krijg je er niet zo makkelijk af. 

Luc

smaakmaker to be

Deze oude bekende loopt ook zijn laatste stage bij ons in de keuken! Luc is een echte alleskunner en domineert dan ook de hele keuken. Binnen no-time maakt hij de lekkerste koude en warme gerechten klaar. Luc bekijkt alles positief en is niet boos te krijgen. Tussen het koken door moet hij zich inhouden om niet van onze kip te smullen, want daar is hij groot fan van. Onze kipsalon is dan ook zijn favoriete gerecht.

Anne

keukentopper

Ze mag het zelf nog niet drinken, maar ze tapt easy de beste biertjes voor je! Dat de horeca bij Anne past is een ding dat zeker is, want bij het Wapen van Valburg is ze echt onmisbaar geworden. Ze zorgt voor rust in de keuken en voor structuur in de bediening.  We hebben geluk dat Anne nog tijd heeft voor een bijbaan, want naast dit werk is ze druk bezig met voetbal en haar opleiding tot luchtvaartdienstverlener.

Tekla

keuken topper

Ze is sinds juli 2020 werkzaam in onze keuken en maakt razend snel de lekkerste koude gerechten klaar. Stress staat niet in Tekla haar woordenboek en ze brengt dan ook vaak rust in de chaos. In de keuken kan ze haar opleiding mooi toepassen, ze studeert namelijk food & business in Nijmegen. Voor haar studie is ze bezig met het ontwikkelen van nieuwe voedingsproducten. Haar favoriete gerecht wordt aan de overkant gemaakt, dat zijn onze heerlijke spareribs!

Kyra

gastvrouw

Onze vrolijke Kyra is een echte alleskunner. Ze begon in september 2019 in de keuken, maar is nu te vinden in het restaurant in de bediening. Naar eigen zeggen ligt de bediening haar beter, maar wij kunnen haar overal goed gebruiken! Met haar vlotte babbel en optimisme zorgt ze voor een lach op iedereens gezicht. Het liefst loopt ze tussen de tafels, maar ook achter de bar voelt Kyra zich thuis!

Luuk

gastheer

Hij is de bonus zoon van Mette, maar daarnaast vooral een hele fijne collega die sinds februari 2019 langs de tafels van het wapen danst. Bij de naborrel houdt het dansen niet op, Luuk daagt zijn collega’s graag uit voor een dancebattle! Deze dansdocent is wel lastig te verslaan! Je kunt hem ook tegenkomen bij Pannenkoekenboerderij aan de Linge, maar het zwarte blouseje van het Wapen staat hem veeel beter! Zijn favoriete gerecht van onze kaart zijn onze spareribs!

Nancy

gastvrouw

Ze is een echt gezelligheidsmens en maakt graag even tijd voor een praatje. Als ze niet bij ons aan het werk is, is ze bezig met de social media van de Pannenkoekenboerderij. In haar vrije tijd trekt ze er graag op uit voor een lange wandeling in de natuur en fotografeert ze erop los. Het social media account is bij haar dan ook in goede handen. Nancy is dit jaar pas gestart in het horeca vak en ze kijkt er naar uit om jullie te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes!

Sabine

gastvrouw

Ze is een van de jongste in de bediening, maar zeker niet minder gezellig. Gewapend met haar lach serveert ze de heerlijkste gerechten. Alsof ze niet genoeg meters maakt tussen de tafels door, komt Sabine ook lopends naar werk. Sabine is altijd vrolijk en optimistisch. Ze maakt dan ook niet zo snel ruzie wat haar een erg fijne collega maakt. Waar ze wel ruzie mee kan maken is het houten houdertje, die valt namelijk regelmatig door haar op de grond.

Nienke

gastvrouw

Vorige zomer is ze begonnen bij de Pannenkoekenboerderij, maar ook Nienke is nu te vinden bij het Wapen van Valburg. Ze mist het om met onze witte bezorg bus door de smalste straatjes van Herveld, Andelst en Elst te rijden, maar geniet er nu ook erg van dat ze weer volle fusten onder onze tap mag schuiven. Met haar opleiding tot kunstdocent is ze bij Het Wapen een creatieve toevoeging. Ze zorgt dan ook voor de content op onze social media en voor dit voorstelrondje van onze toppers! 

Jasmijn

keukentopper

Ons buurmeisje Jasmijn heeft nooit last van file of vertraging door het openbaar vervoer. Ze woont tegenover ons en is dan ook altijd netjes op tijd. Ze werkt sinds januari 2020 bij ons als keukentopper en dat doet ze met veel plezier. Dat straalt ze ook uit want ze lacht om alles, vooral om de domste grappen. Naast een domme grap kun je Jasmijn ook blij maken met onze kipsalon, want als ze écht moest kiezen is dat haar favoriete gerecht.

Sander

keukentopper

Hij is pas 16 jaar, maar nu al een echte keukentopper. Sander spoelt alle pannen grondig en doet het ook top bij de keuken waar hij af en toe het team versterkt. Als je goed luistert kun je hem in het restaurant mee horen zingen met Nederlandstalige hitjes. Hij neemt zijn werk niet graag mee naar huis, maar besteed zijn vrije tijd liever aan voetballen en gamen.

Sophie

keukentopper

Sinds oktober 2020 is ze onze keukentopper. Als Sophie aan het werk is, is de afwas een zone die je betreed op eigen risico! Niemand is veilig voor haar opmerkingen die nergens op slaan, gelukkig is ze wel grappig en kun je met haar lachen! In haar vrije tijd doet deze sportieveling aan voetballen en is ze ook nog eens muzikaal. Ze speelt namelijk ook erg graag piano. Haar lievelingskleur is rood.

Het Wapen van Valburg

Onbeperkt bourgondisch dineren, lunchen, drinken, borrelen, vergaderen, genieten, vieren en mooie herinneringen maken? 

Met onze smaakvolle gerechten, lekkere drankjes, gezellige sfeer, diverse ruimtes en gastvrije bediening wordt ieder bezoek een feestje.

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag

Vanaf 17:00 uur

Contact

info@hetwapenvanvalburg.nl

0488 – 745 081

 

Tielsestraat 69

6675 AC Valburg

 

Het Wapen van Valburg © All Rights Reserved 2022