BBQ

Het plannen en organiseren van een lekkere en gezellige BBQ vergt veel tijd en kennis van de juiste producten. Wij nemen deze taken graag bij u uit handen. Wij bieden verschillende ambachtelijke BBQ menu’s in verschillende prijsklassen die compleet verzorgd inclusief bijgerechten en materialen bij u thuis worden bezorgd.

Het vlees is natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen van uw BBQ. Voor ons vlees werken wij nauw samen met de beste vlees experts. Eerlijk vlees, altijd vers en met een volle smaak. Doordat wij ons vlees zelf portioneren en marineren kunnen wij altijd zelf de kwaliteit bewaken en u de beste prijs kwaliteit verhoudingen bieden.

We bezorgen de BBQ tussen 14:00 uur en 17:00 uur in Valburg, Homoet, Elst (gld), Herveld, Andelst, Slijk-Ewijk, Zetten, Hemmen, Dodewaard, Randwijk, Heteren, Driel, Lent, Oosterhout (Overbetuwe), Oosterhout (Nijmegen) en Schuytgraaf. Voor bestellingen onder de € 150,- euro rekenen we € 2,50 bezorgkosten

Classic BBQ

18,95 p.p.

Te bestellen vanaf 10 personen

Bourgondische BBQ

21,95 p.p.

Te bestellen vanaf 10 personen

BBQ Deluxe

24,95 p.p.

Te bestellen vanaf 10 personen

Alle BBQ’s zijn inclusief:

Salades & Bijgerechten

Ambachtelijke rundvleessalade, Roy’s aardappelsalade, vegetarische pastasalade, koolsla​, ambachtelijke stokbroden, satésaus, kruidenboter, knoflooksaus & cocktailsaus

Materialen

BBQ met gasfles, porseleinen borden, rvs bestek, servetten, rvs tangen en opscheplepels

We leveren de BBQ’s in koelboxen aan.

Winkelmand

Maak je bestelling compleet!

Het Wapen van Valburg

Een bezoek aan het Wapen van Valburg staat garant voor heerlijk bourgondische dineren. Daarnaast hebben wij ook zalen die aangepast kunnen worden voor ieder gebruikelijk arrangement.

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag

vanaf 17:00 uur.

De keuken sluit om 22:00 uur.

Nagerechten kunt u nog

tot 22:30 uur bestellen. 

Contact

info@hetwapenvanvalburg.nl

0488 – 745 081

 

Tielsestraat 69

6675 AC Valburg

 

Het Wapen van Valburg © All Rights Reserved 2021