Afhalen & Bezorgen

Thuis uit eten

Het blijft mogelijk om de lekkerste gerechten warm bij ons te bestellen. Je kunt smullen van onze heerlijke spareribs, kippenvleugels, burgers en meer!

De gerechten zijn af te halen bij ons restaurant van donderdag t/m zondag van 17:00 uur tot 20:00 uur. We bezorgen tijdelijk ook weer in Valburg, Homoet, Herveld, Andelst en Elst. 

Gourmet

Thuisblijven, maar toch het gevoel hebben dat je uit eten bent. Dat kan met een van onze gourmet pakketten. 

We hebben de pakketten met zorg voor de perfecte kwaliteit uitgezocht. De pakketten zijn ook uit te breiden met een salade & bijgerechten pakket waardoor je zelf alleen nog maar voor een gourmetstel hoeft te zorgen.

BBQ

Het plannen en organiseren van een lekkere en gezellige BBQ vergt veel tijd en kennis van de juiste producten. Wij nemen deze taken graag bij u uit handen. 

Wij bieden verschillende ambachtelijke BBQ menu’s in verschillende prijsklassen die compleet verzorgd inclusief bijgerechten en materialen bij u thuis worden bezorgd.

Het Wapen van Valburg

Een bezoek aan het Wapen van Valburg staat garant voor heerlijk bourgondische dineren. Daarnaast hebben wij ook zalen die aangepast kunnen worden voor ieder gebruikelijk arrangement.

Openingstijden

Tijdens de horeca sluiting:
Donderdag t/m zondag
van 17:00 uur – 20:00 uur

Contact

info@hetwapenvanvalburg.nl

0488 – 745 081

 

Tielsestraat 69

6675 AC Valburg

 

Het Wapen van Valburg © All Rights Reserved 2020