Afhalen

Thuis uit eten

Het afhalen van onze gerechten blijft mogelijk. Je kunt smullen van onze heerlijke spareribs, nacho’s, burgers, kippenvleugels en meer! Bij drukte in het restaurant kan het voorkomen dat er tot uiterlijk 6 uur kan worden afgehaald. 

Bourgondische Diner Box

Gezellig samen dineren met diverse warme en koude gerechtjes. Zoals je bij ons gewend bent, maar dan thuis! De boxen verlaten onze keuken vers, warm en hapklaar, dus aan voorbereiding hoef je niks te doen.

Gourmet

Thuisblijven, maar toch het gevoel hebben dat je uit eten bent. Dat kan met een van onze gourmet pakketten. Je hoeft zelf alleen nog maar voor een gourmetstel te zorgen.

BBQ​

Wij bieden verschillende ambachtelijke BBQ menu’s in verschillende prijsklassen die compleet verzorgd inclusief bijgerechten en materialen bij u thuis worden bezorgd.

Geweldig Bier

Geweldig Bier is een allemansvriend, dat lekker over de tong rolt. Dit bier is met passie gebrouwen en smaakt naar meer. Het bier is ontstaan door Toon en twee van zijn zonen. Geweldig Genieten staat bij Toon hoog in het vaandel.

Het Wapen van Valburg

Onbeperkt bourgondisch dineren, lunchen, drinken, borrelen, vergaderen, genieten, vieren en mooie herinneringen maken? 

Met onze smaakvolle gerechten, lekkere drankjes, gezellige sfeer, diverse ruimtes en gastvrije bediening wordt ieder bezoek een feestje.

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag

Vanaf 17:00 uur

Contact

info@hetwapenvanvalburg.nl

0488 – 745 081

 

Tielsestraat 69

6675 AC Valburg

 

Het Wapen van Valburg © All Rights Reserved 2022